onsdag 13. august 2014

Det du sår får du høste

Det er så kjekt med Guds Ord. Man kan liksom selv bestemme hvor fremgangsrik man skal bli. Ikke fremgangsrik slik verden ser det, men fremgangsrik på Guds måte.

Hvordan blir man fremgangsrik på Guds måte? Én måte er å praktisere det Galaterne 6:7 forteller oss, nemlig: "Det et menneske enn sår, det får han også høste".

Når du sår inn Sannhetens Ord inn i livet ditt vil du bli istandsatt til alt godt verk (2.Tim.3:16-17). Det å bli istandsatt av Gud er det største et menneske kan oppleve. Sett derfor av tid til personlig Bibelstudie. Når du gjør det, vil Guds såkorn spire opp, bære frukt og forvandle ditt liv.

Når du leser litt nøye i 2.Tim.3:16-17 ser du at den som blir forvandlet av Guds Ord kalles for "Guds menneske". Er det ikke nettopp DET du ønsker å bli? Et Gudsmenneske? Ikke nøy deg å være "en vanlig gutt" eller "ei søt og kjekk jente". Ikke bare vær en "grå ubetydelig mus i mengden". Nei, Gud vil at du skal bli kjent som "Gudsmennesket". Et menneske andre kan se på og si: "Han/Hun vandrer virkelig med Jehova Gud".

I dag oppmuntrer jeg deg til å gjøre opprør mot den åndelige "Ola Nordmann" mentaliteten. Du skal ikke bli en grå mus i mengden. Du skal bli "Gudsmenneske", satt istand og gjort dugelig til ALT godt verk.

A Life in the Word of God is a Life in total Victory, for det du sår kommer du til å høste!

Ingen kommentarer: