fredag 15. august 2014

Islamsk Stat

I dag ble vi informert om enda et overgrep utført av Islamsk Stat. Den norske utenriksministeren Børge Brende fortalte på TV at dette var rett og slett det verste han noen sinne hadde sett.  Det sier ikke så rent lite. Bare at ett eneste menneske blir tatt livet av er jo en katastrofe. Når nå hele byer blir terrorisert og massakrert har man rett og slett ikke ord.

De som nå blir slaktet ned som om de var dyr, er ikke mennesker som har tatt i mot Jesus som frelser. De fleste er Yezidier og Shia og Sufi Muslimer. Garantert flotte, fine mennesker, men som aldri har hørt Bibelens budskap om Guds Rike og hva Jesus har gjort for dem.

Alt hadde vært 100% utgjort hadde det ikke vært for Guds barmhjertighet og rettferdighet. Bibelen forteller oss nemlig at disse menneskene skal få en oppstandelse fra de døde (Apg.24:15). Barna skal få se sine foreldre igjen. Mødrene skal igjen få klemme sine barn og fedrene sine koner. På den dag finnes det ingen ondskap igjen på jorden. Ingen nasjoner som kriger mot hverandre og all falsk religion er utslettet fra jordens overflate én gang for alle (Daniel 2:44, Ord.2:21-22, Åp.21:1-4)

Under Kristi 1000 årige freds styre vil disse få en mulighet til å lære Guds barmhjertighet og Jesu gjenløsning å kjenne. Da vil de se hvilken frukt Fredsfyrstens religion bringer (Jesaja 9:6-7). Det skulle forbause meg stort om de ikke da tok i mot Ham som er veien, sannheten og livet (Joh.14:6).

Det er i hvertfall en trøst i en ellers så katastrofal situasjon. La oss be for våre medmennesker.


Ingen kommentarer: