søndag 17. august 2014

Mas - mas - mas over hele linja...eller?

Sangen "Splitter Pine" med DumDum Boys er genial. Mange synes nok kanskje at "mas-mas-mas over hele linja" refrenget burde vært en liten stikker til Jehovas Vitner. Hvordan da? Jo, det er jo slik at Vitnene til stadighet banker på dører, ikke bare 1 gang, men daglig, ukentlig, månedlig og årlig. Selv går jeg i en menighet som har 7 fremmøter i uken. Men er det mas? Nei. Selv ville jeg karakterisere det som nestekjærlighet (Joh.3:16 + Matt.28:18-20)

For, er det ikke slik at dersom en sau sitter fast i et kratt behøver det hjelp (Luk.15:4)? Er det ikke slik at alle de som er fanget behøver frihet (Joh.8:31-32)? Er det ikke slik at alle som ikke er forlikt med Gud må høre Ordet om forlikelsen (2.Kor.5:19)?

Å gå fra hus til, hus ser jeg på som 100% nestekjærlig. Det å våge å stå "naken og alene" fremfor en dør som du ikke aner hva skjuler er en påkjenning. Hvorfor gjør vi det likevel? Jo, vi elsker vår neste så høyt at vi unner ethvert menneske å bli forlikt med Gud. Dessuten elsker vi Ham som gav oss befalingen (1.Joh.5:3).

Mas?...NOPE...It´s Love...


Ingen kommentarer: