tirsdag 14. januar 2014

Det er ikke godt for mannen å være alene

Er du singel?

Du behøver ikke være lei deg for det. Det går an å være lykkelig og virkelig være et helt og godt fungerende menneske like vel.

Jesus og Paulus var single. De hadde sin glede i å gjøre Guds vilje. All den tid de brukte på å leve eventyrslivet med Gud gjorde de uskikket til å ha en familie. Både Jesus og Paulus var lykkelige individer. De var ett hundre prosent tilfredse ved å følge Guds plan for sine liv.

Like vel går det an å leve eventyrslivet med Gud sammen med en familie. Gud har nemlig også en plan for familien. Bibelen sier at det ikke var godt for mannen å være alene (1.Mos.2:18) Når en mann finner en kvinne som elsker Jehova og som følger Jesus i hans fotspor, vil denne lille familie kunne glede seg over å leve et liv som er spennende, utfordrende og harmonisk. Sammen vil de oppleve masse.

Uansett sivil status kan du være et harmonisk og helt menneske. Er du singel, ja lev livet ditt helt for Gud. Nyt den frihet du har til å satse alt på Sannheten. Har du lyst til å finne deg en ektefelle så gjør det. Pass bare på at dere som familie fortsetter å følge Guds plan for livene deres og ikke faller i fellen av å bli for opptatt av dagliglivets kjas og mas.

Enjoy An Exiting Life!

Ingen kommentarer: