lørdag 11. januar 2014

Livet - en skapelse eller evolusjon?

I begynnelsen skapte Gud Himmelen og jorden (1.Mosebok 1:1).

Tenk så fantastisk. De som tror på Bibelen har allerede i det første verset i det første kapitlet av denne hellige bok fått greie på livets opphav.

Å studere skaperverket er ingen synd. Vitenskap basert på fakta støtter alltid sannheten i bibelen. Dessverre har kreasjonister fordummet den kristne tro ved å hevede at Gud skapte på 6 x 24 timer.

Vitenskapen motbeviser dette. Bibelen også.

I 1.Mosebok 2:4 kan vi lese at det hebraiske ordet "JOM" (dag) ikke er en periode på 24 timer, men en begrenset tids periode. I verset leser vi at Gud skapte himmel og jord på en dag. Altså er DAG her en tidsperiode vi ikke vet tiden på. At jorden er 13,9 billiarder år er derfor ikke urimelig.

Det kreasjonistene derimot har helt rett i er at Gud har skapt himmel og jord. Intelligent Design må være det eneste logiske. Hvorfor?

1. Liv kan ikke oppstå av ingenting.
2. For at liv skal oppstå må DNA - RNA og Proteiner finnes for å kunne lage DNA-RNA og Proteiner
3. En utvikling av arter er riktig, men at en art blir til en annen art finnes det ingen beviser for.

I dag kan du slå deg sammen med Jesus. Jesus Kristus hevdet at Gud har skapt himmel og jord. Han trodde at Gud hadde en hensikt med skapelsen og med menneskene. I dag kan vi frimodig forkynne at bak skaperverket står det en vanvittig intelligent designer, en designer som har en fantastisk hensikt med alt han har skapt.


2 kommentarer:

Linda sa...

Nytt for meg. Jeg trodde ikke at jorden ble skapt på seks dager, men noe med at "for Gud er en dag som 1000 år og 1000 år som en dag".

Disiplene sa...

Hei Linda.

Når man ser bruken av ordet DAG i bibelen kan det være en hel rekke betydninger.

Alt i fra Jesus som sa at Dagen har 12 timer (Joh.11:9) til Pinsefestens Dag (Apg.2:1) som varte en uke.

for ikke snakke om Frelsens Dag (2.Kor.6:1) som varer så lenge Gud gir oss nåde