torsdag 20. november 2014

Carpe Diem

Å gripe dagen innebærer så mye. I dag har jeg lyst til å fokusere litt på dette med å gripe mulighetene vi har for å oppmuntre, trøste, formane eller forkynne for mennesker.

I løpet av dagen får vi utallige muligheter til å så Jehovas såkorn. Vi kan så et smil, et åpent og vennlig kroppsspråk, en praktisk handling eller et rett ord i rett tid.

I dag oppmuntrer jeg deg til å starte et lite prosjekt. "Vær bevisst livets alle muligheter" - prosjektet. Dette prosjektet innebærer at du, fra du står opp til du går og legger deg, TAR de mulighetene du SER (ikke tar de mulighetene du får - fordi du vil ikke få så mange - du må TA dem når du ser dem) og sår et såkorn fra Gud til menneskene rundt deg. Såkornet kan være alt i fra et vennlig smil til et grundig vitnesbyrd. Er du med på prosjektet?

Til slutt: Det å være bevisst at du er en såmann er helt avgjørende for Rikets fremgang. En som ikke er en bevisst sin rolle som såmann sløser bort et titals muligheter til å så hver eneste dag. En som er bevisst sitt oppdrag kommer til å så masse.

Vær bevisst og husk at det du sår vil du høste! Galaterne 6:7

Ingen kommentarer: