mandag 24. februar 2014

5:2 dietten

Nå om dagen er det så utrolig inn med den såkalte 5:2 dietten. Dersom man planlegger nøye og har en god dose disiplin klarer man å spise minimalt 2 dager i uken og normalt de resterende 5 ukedagene og det med vektreduksjon og friskere innvoller som resultat.

Jeg har ofte lurt på hvorfor menigheten kjører 5:2 prinsippet. 5 dager med vitnetjeneste og 2 dager hvor vi har møter. Nå skjønner jeg. Kjødets gjerninger blir forbrent og hjertet blir styrket og oppildnet av å følge et slikt åndelig program. En kjødelig vektreduksjon og åndelig friskere innvoller. Herlig!

Spøk til side. Det stemmer at vi har 2 møtedager i uken og det stemmer at vi har fremmøte for vitnetjeneste nesten hver dag, men ikke fordi det finnes en 5:2 diett. Det vi derimot har sett er at man faktisk blir glad, sunn og produktiv når man blander bibelstudier med vitnetjenesten.

Rådet mitt i dag er at du skal prøve. Du er hjertelig velkommen 2 dager i uken på møtet (Hebr.10:24-25) og ingen skal hindre deg å fortelle dine medmennesker om hvor god Jehova er (Salme 96:2).

I promise You; 5:2 dietten virker - prøv så skal du se!

Ingen kommentarer: