mandag 17. februar 2014

Hvilken Gud er det du dyrker?

Bibelen sier at det finnes bare én gud. De 10 bud sier: "Du skal ikke ha andre guder enn meg".(2.Mos.20:3)

Hvem sa dette? Jo, Pappaen til Jesus. Det er derfor Jesus kaller Pappaen sin for den eneste sanne Gud og det er derfor Jesus tilba én eneste Gud, nemlig sin Far, Jehova (1.Pet.1:3, Joh.20:17, Joh.4:23-24)

Dersom Paulus har rett når han sier at "For oss finnes det bare én Gud, Faderen", ja da har vi slått fast én gang for alle hvem som er den sanne Gud. I tillegg sier Jesus: "Dette er det evige liv at dere kjenner ham, den ENESTE sanne Gud og ham han utsendte Jesus Kristus"( Joh.17:3).

Dersom Jehova er Pappaen til Jesus og pr. definisjon er den "den eneste sanne Gud", så dyrker de som vedkjenner seg treenighetslæren en FALSK gud. De tror at 3 personer utgjør den ene sanne guden.

Hvilken Gud er det du vedkjenner deg? Hvilken Gud er det kirkesamfunnet ditt eller menigheten din vedkjenner seg? Dyrker de 3 personer som til sammen utgjør én gud, eller dyker de Jesu Far som gud? (Joh.4:23-24) Om ikke de vedkjenner seg Pappaen til Jesus som Gud og som alene bærer navnet Jehova, dyrker de feil Gud. 1.Johannes brev 5:21 sier: "Vokt dere for avgudene".

Flykt fra de menighetene som vedkjenner seg treenighetslæren. De dyrker beviselig feil Gud. Mer alvorlig enn DETTE går det ikke an å bli. Bestem deg i dag. Bekjenn sammen med oss: "Hør Israel. Jehova er vår Gud, Jehova er én" (5.Mos.6:4)

Velkommen til Rikets Sal

Ingen kommentarer: