fredag 28. februar 2014

Joda, det finnes én sannhet og ett folk

Sørlandet er et flott sted. Det er bare det at de er så enormt runde og feilaktig inkluderende. Har du vært mer enn 5 minutter på Sørlandet har du nemlig hørt ordet "GREIT" en 10 tals ganger allerede. Alt er "GREIT":  Kaffen er "GREI", Været er "GREIT" Rrrrreæægane er "GREIE" og de aller fleste menigheter er "kjempe GREIE". Ja så "GREIE" er de at man må besøke de aller fleste av dem for å oppleve  alt det "GREIE"  som  Gud gjør i "byen".

Når man leser Bibelen forstår vi at den ikke er inspirert fra en person fra Sørlandet. Det er nemlig ikke slik at alt er "GREIT" .

Bibelen forteller nemlig ikke om at Gud skulle ha flere folk med forskjellige meninger. 1.Kor.1:10 sier det motsatte, nemlig at det finnes et folk som har "samme tale, samme sinn og samme tankegang".  Er dette en sekt? Nei, Guds Folk har samme tale, samme sinn og samme tankegang fordi de er opplært av Gud. (Jes.54:13). Guds folk er nemlig Sannhetens folk. Et folk det ikke finnes ulike meninger i. Et folk som ikke farer med løgn (Titus 1:2) Et folk som kjenner Guds Ord og følger det i detalj (Lukas 16:10)

Det er fantastisk å være delaktig i et slikt folk. Uansett hvor man er i verden finnes det brødre og søstre som har vendt sitt hjerte mot Kristus og som fått den samme veiledningen fra Hans Himmelske Regjering (Jesaja 2:2-4). De oppfyller profetien i Sakarja 3:9 som forteller oss om et folk som tjener Jehova skulder til skulder og som snakker Sannhetens rene språk.

Et annet bevis for at Gud har et folk er at Apg 15:14 forteller oss at Gud har et folk som bærere Hans Navn. Johannes 17:6-21 kaset ytterligere lys over Sannhetens folk og sier at dette folket praktiserer Guds Ord og er fullstendig ett.

I dag oppmuntrer jeg deg til å gå inn på www.jw.org og så klikke deg videre på fanen "Hva Bibelen lærer". Her vil du kunne lese om mangfoldige ulike temaer i Bibelen på "Sannhetens rene språk". Tror du meg ikke? Vel, prøv så skal du se om du ikke finner både Sannheten og det Folk som bærer Guds Navn ….


Ingen kommentarer: