fredag 3. oktober 2014

Sea King Helikopter

Sea king er et helikopter. Hva brukes det til? Det brukes til å lete etter savnede personer. Dersom det finnes en sann religion og du ikke per dags dato tilhørte denne religionen, hva hadde du forventet av en kjærlig Gud som elsket deg så høyt at han ville at du skulle finne ham?

Nettopp. Du hadde forventet at han fant deg, ikke sant? For å finne deg må han lete. Det er det den sanne religionen gjør. De leter etter folk. De hermer sin Mester og Herre. Hans oppgave var å søke og finne folk han kunne formidle frelse til (Lukas 19:10) Jesu etterfølgeres  oppgave går ut på det samme: lete etter mennesker som er oppriktig innstilt til evig liv (Apg.13:48).  Det er derfor de går ut. Det er derfor de går fra hus til hus.

Når religionssamfunnene ikke vil, ikke ønsker, ikke greier, ikke orker, ikke har lyst til å gå rundt å lete etter oppriktige sauer som kanskje har satt seg fast i krattet, må du  styre unna disse. Hvorfor? Jo, hadde disse hatt Guds Ånd hadde de gått ut (Apg.1:8). Går de ikke ut, har de altså heller ikke Guds Ånd. Har de ikke Guds Ånd vil heller ikke du koble deg opp i mot disse. Du vil jo ha Staffe-valp, ikke en rotte.

Ingen kommentarer: