søndag 5. oktober 2014

Du slipper å betale

Alt i samfunnet koster. Selv kirkene tar penger for deres religiøse litteratur. Dersom du besøker en menighet med "bok-bord" vil du fort finne ut at en bibel vil koste deg rundt tusen kroner. Du bør altså være rik dersom du skal kunne lese Guds budskap. Selv tjenerne hans tar penger for sine hjemmesnekrede åpenbaringer og visjoner. I en kristen bokhandler bugner det over med bøker og musikk som du lett kan svi av flere tusen kroner på dersom du skal ha deg en cd og noen bøker.

Kontrasten til Jesus er stor. Han sa: "For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det videre" (Matt.10:8).

Det du bør gjøre for å forsikre deg om at du kjøper en Staffe- valp og ikke Rotte, er å sjekke ut hvilken av de 41000 kirkesamfunnene som lyder Jesu påbud og IKKE tar betalt for bibler. De skal heller ikke ta betalt for musikken, for bibelleksikonene, for videoene, ja for noe som helst litteratur. Du skal altså kunne gå inn i denne menigheten og bestille deg akkurat det du måtte behøve av åndelig påfyll UTEN å svi av en eneste krone. Om du ikke kan det, er det Rotte og ikke Staff.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo ikke uvanlig en ser at religiøse organisasjoner tigger om penger...

Ser f.eks nå i lørdagens avis at Sarons Dal er i pengenød. Og lederen av senteret syns det er "frustrerende å ha som oppdrag og vinne mennesker for Jesus Kristus og Himmelen, og samtidig kjenne på smerten ved ikke å klare det på grunn av økonomi"...

Kontrasten til den virksomheten Jehovas kristne vitner utfører verden over på, frivillig og ulønnet basis, er jo påfallende..

Disiplene sa...

...muligens er dette et overnaturlig bevis for at Jehovas Vitner faktisk er ledet av Kristus selv..

Rart at ingen andre klarer å "gå økonomisk rundt" til tross for at de tar inn kollekt, tar betalt for litteratur og tjenester, mens Jehovas vitner ikke gjør noen av delene...