søndag 12. oktober 2014

De sanne kristne tror at Jesus ofret sitt liv på ekte

"Whaaaatttttt???? Når har du gått for langt. Mener du at Jehovas Vitner er de eneste som tror at Jesus døde for våre synder? Du må i beste fall være stokk dum. I verste fall er du ond. Alle vet jo at Kristenheten mener at Jesus døde for våre synder".

La meg stille deg et spørsmål: Er Jesus 100% Gud og 100% menneske?

Til det vil du som tilhører Kristenheten svare et ubetinget og rungende: JA! Vel, la oss gå videre. Dersom dette nå skulle stemme at han var 100% Gud og 100% menneske, kan disse 2 naturene skilles i følge deres offisielle lære? Nei, i følge den Athanasianske trosbekjennelse § 28-35 er Kristi 2-delte natur uadskillelige.  Jesus er og forblir 100% Gud og 100% menneske.

La meg da stille spørsmålet igjen: Døde Jesus? I så fall, hvilken del? Menneskedelen? Gudedelen? Siden ikke de 2 naturene kan skilles i følge deres egne trosbekjennelser (og Gud kan jo i hvertfall ikke dø), døde så da Jesus virkelig siden han er 100% Gud? Fantes det en tid hvor det bare eksisterte en 2-enig Gud?

De sanne kristne vet svaret. Jesus er ikke Gud. Han er Guds enbårne Sønn (Joh.3:16). Han døde fult og helt for vår del slik at Adams synd og dets konsekvenser skulle bli "nullet ut" (Matt.12:40). Alt annet er bare gresk filosofi og Satans forsøk på å forkludre Sannheten om Gud og gjenløsningen ved hans Sønn.

Når du skal velge religion må du passe på å velge den som tror at Jesus FAKTISK ofret sitt liv på ekte.

Ingen kommentarer: