tirsdag 7. oktober 2014

Leger uten grenser er fantastisk, men er Sannhet uten grenser?

Leger uten grenser er en fantastisk organisasjon. De hjelper mennesker der hvor de befinner seg. Leger uten grenser er kjemisk fri fra partiskhet. Sannhet er også fri fra partiskhet, men er den den uten grenser?

Svaret på dette er NEI. Sannheten har selvfølgelig grenser. "Gud kan ikke lyve" sier Titus 1:2 og "dersom man praktiserer Jesu bud er sannheten ikke i ham" sier 1.Joh.2:4.

Det at sannheten faktisk har grenser gjør at de som ønsker å praktisere ting som ikke er en del av sannheten ikke kan få bli værende i sannheten.  Etter mange og lange samtaler og tilbud om hjelp er man nødt til å ekskludere slike mennesker. Hvorfor?

Årsaken er at Sannheten har grenser! Dersom vi skulle ha tillat at løgn i ord og handling fikk spre seg i den kristne menighet, hadde den da vært Sannhetens støtte og grunnvoll? (1.Tim.3:15)

Når du skal "kjøpe deg Staffe-valp og ikke rotte"skal du altså se etter en gruppe som våger å sette grenser. Hadde de ikke gjort det hadde resultatet blitt løgn, frafall og synkretisme (Joh.8:44)

Ingen kommentarer: