søndag 2. mars 2008

2. Mars ”Du har fått gaver fra Gud”

Gud har gitt deg evner. Kanskje du er en dyktig musiker, flink til å skrive eller har fått kunstneriske egenskaper. Gud vil at du skal bruke evnene dine til Hans ære (1.Peter 4:11).

Vi bruker vår ånd, sjel og kropp til å formidle det Gud har gitt oss. Når vi gjør dette, fungerer vi som hele mennesker. Hele mennesker er tilfredstilte mennesker. Våg å leve ut den Gud har kalt deg til å være. Du er unik. Du er viktig. Det Gud har gitt deg av evner og talenter er gitt for å velsigne oss andre.

Gud vil at du skal tjene Ham med de gaver du har fått. Gavene i livet ditt er de ting akkurat du er flink til. Gud har nemlig planlagt at du skal være til velsignelse for både frelste og ufrelste. Når du hjelper til i menigheten eller betjener mennesker rundt deg i din hverdag, vil gavene dine komme i funksjon og du vil bli brukt av Gud. Vet du hvilke gaver du har? Bare du kan ta de frem og praktisere dem.

Du er altså ingen hvem-som-helst. Du er unik. Du har gaver. Du er verdifull. Du er viktig. La ingen få trykke deg ned. Våg og lev ut den du er kalt av Gud til å være.

Disiplene

Ingen kommentarer: