søndag 2. mars 2008

1. Mars ”Du er unik”

Du er unik. Ingen er som du. Ditt ansikt, dine fingre, din munn, alt ved deg er vakkert. Alt er unikt. Ingen har den kropp du har, ingen har slike øyne som du. Din kropp er unik, dine øyne er unike. Hele deg er et prakteksemplar på Guds fantastiske skaperevne. Du mislykkes kanskje i visse ting, men det tar ikke bort faktumet at du er vakker, skjønn, betydningsfull, viktig og unik. Du er rett og slett enorm! Gud skapte deg slik som du er. Han gjør aldri noe mislykket. Han gjør aldri noe dårlig. Alt hva han gjør, gjør han vakkert, unikt og fremgangsrikt. Du er hans produkt. Du er hans skaperverk. Du er hans øyensten. Du er hans perle. Du er rett og slett enorm.

Av alle disse milliarder mennesker på jorden, finnes det ikke en eneste som er som deg. Det finnes ikke en eneste kopi. Ingen i hele verden er som deg, ser ut som deg, inneholder det samme som deg eller har det samme som deg. Det du er, har og er kalt av Gud til å gjøre, er det rett og slett ingen andre enn du som klarer å gjøre. Du er rett og slett unik.

Guds evige vilje er og var at menneskene skulle få åpenbaring om at de er unike, verdifulle, uvurderlige og uerstattelige slik at mennesket skulle være fri fra alle bånd og lenker av dårlig selvbilde, mindreverd og forkastelse. Bånd og lenker av dårlig selvbilde, mindreverdighet og forkastelse produserer nemlig motløshet, antikreativitet, frykt for å gjøre noe, markeringsbehov, behov av å sammenligne seg selv med andre.

I dag vil jeg at du ser deg selv i speilet. Takker Gud for at du er du og at ingen på hele jorden er slik som deg!

Ingen kommentarer: