mandag 24. mars 2008

25. Mars ”Den som taler i tunger oppbygger seg selv”

Har du noen gang følt deg tom og sliten? Har du følt at den indre motoren slettes ikke fungerer slik den burde? Vel, jeg tror nok alle har følt det slik i ny og ne.

Vår Gud er en genial Gud. Han visste at vi til tider mangler både energi og kjærlighet. Det er derfor Han har gitt oss gaven til å tale i tunger. 1.Kor.14:4 sier: ”Den som taler i tunger oppbygger seg selv” og Judas brev sier i vers 20 og 21 det slik: ” Men dere, kjære: Oppbygg dere på deres høyhellige tro, be i Den Hellige Ånd, og hold dere slik i Guds kjærlighet”.

Det å tale i tunger for personlig oppbyggelse er noe herlig. Du behøver ikke å gå i kirken for å gjøre det. Uansett hvor du måtte befinne deg, på jobb, i hjemmet på skolen eller hvor det enn måtte være, kan du la din ånd få slippe løs sitt hjertespråk i bønn og takksigelse til Herren (1.Kor.14:14).

Paulus sier i 1Kor 14:18: ”Jeg takker Gud: Jeg taler mer med tunger enn dere alle”. I dag anbefaler jeg deg til å ta opp kampen med Paulus. Ikke fordi vi bedriver en åndelig konkurranse om å tale mest i tunger, men kun for å nyte åpenbaringen om at ”den som taler i tunger oppbygger seg selv”.

Ha en dag full av ”dynamis og agape”

Disiplene

Ingen kommentarer: