onsdag 30. april 2008

30 April ”Alt har blitt nytt – en oppsummering”

Kjære leser. Denne måneden har vi sett hvor viktig det er å leve ”E.Kr” og ikke ”F.Kr”. Selvsagt lever vi alle ”E.Kr”, men åndelig sett er det mange av oss som drasser med seg Den Gamle Pakts vesen i vår vandring. Når vi bevisst eller ubevisst blander de to paktene blander vi livets tjeneste med dødens tjeneste (2.Kor.3:6-9) og kristenlivet blir tungt, trist og vanskelig å leve istedenfor lyst, lett og enkelt.

Det å nekte å leve et liv ”E.Kr” og isteden tviholde på deler av Moseloven er synonymt med å forakte Jesus Kristus og Hans uendelige store offer på korset. Det er derfor Hebreerne 10:28-29 så radikalt sier at: ”Har noen brutt Mose lov, da dør han uten barnhjertighet på to eller tre vitners ord. Hvor meget verre straff tror dere da den skal aktes verd, som har trådt Guds Sønn under føtter og foraktet paktens blod, det som han ble helliget ved, og har spottet nådens Ånd?”.

Må du og jeg se tilbake på April måned med et takknemmelig hjerte hvor takken går til Jehova og Hans Sønn, Jesus Kristus, som elsket oss så høyt at de frigjorde oss fra den gamle pakt og førte oss inn i en ny og bedre pakt lovfestet på mye bedre løfter (Hebr.8:6).

”Og han som satt på tronen sa: Se, jeg gjør alle ting nye! Og han sier til meg: Skriv! For disse ord er troverdige og sanne”. (Åp 21:5)


Velkommen til et nytt og revolusjonerende liv ”E.Kr”, hvor det gamle er borte og ALT har blitt nytt.

Disiplene

Ingen kommentarer: