tirsdag 2. september 2014

Den store kampen vi må være bevisst slik at vi vinner

Vi er ikke redde for åndsmakter. De er under Kristus i autoritet. Siden vi er på Kristi side i stridspørsmålene seirer vi over de onde og det onde (1.Joh.2:13). Johannes sier "større er han som er i oss enn han som er i verden" (1.Joh.4:4).

Det at vi er på den seirende siden betyr ikke at vi ikke kan falle. "Den som mener han står han skal se til at han ikke faller", sier Paulus. Vi bør derfor være bevisst Satan og Demonenes angrep på våre liv. Vi skal nemlig ikke være ubevisste om hans planer og hensikter sier Paulus i 2.Kor.2:11

Hvordan angriper så fienden? Vel, han har ulike strategier. En måte han kan komme på er som en brølende løve (1.Pet.5:8). Den brølende løven ønsker å sette frykt i oss. Frykt er en av hovedvåpnene til fienden. Frykter du? Frykter du mennesker? Frykter du døden? Frykter du fremtiden? Frykter du å snakke i store forsamlinger eller å gå fra hus til hus? All form av frykt er Satans angrep. Gud har heldig vis ikke gitt oss en fryktens og feighets  ånd, men en krafts, kjærlighets og et sunt sinns  ånd (2.Tim.1:7). Snakk med Jehova om å få en god dose av denne ånden. Det behøver vi alle.

I tillegg til denne hjelpen fra Gud sier Johannes at: "Den fullkomne kjærlighet driver frykten ut" (1.Joh.4:18). Når vi tar i mot Guds ufortjente godhet i mot oss presses Satans fryktsangrep tilbake. Guds kjærlighet i mot oss driver all mørke og all frykt ut av våre liv.

Vær bevisst løven i dag. Når han brøler må du gå til motangrep. Hvordan da? Jo du ber om å få en god dose av Guds Ånd samtidig som du mediterer over Guds kjærlighet til deg. Denne kjærlighet driver ut all form av frykt.

Enjoy A Victorious Life!

Ingen kommentarer: