tirsdag 30. september 2014

Noen bygger på opplevelser, andre på Kristus

"For ingen kan legge den grunnvoll som allerede er lagt, det er Kristus Jesus".  Paulus var soleklar i sin Apostoliske undervisning. Her bygde vi ikke på Filosofi (Kol.2:8). Her bygde vi ikke på menneskelig visdom (Ord.3:5). Her bygde vi ikke på tradisjoner (Matt.15:9) eller ulike religiøse følelser (Jer.23:25-28) Her bygde vi på Kristus (Matt.16:18).

Å bygge på Kristus er ikke å bygge på 1/10 del av Ham. Den sanne religionen bygger ikke på at Jesus er Frelseren. Den bygger på at han er Frelseren OG Herren OG Læreren  OG Kongen OG Visdommen OG Rettferdiggjørelsen OG Helbrederen OG Veien, Sannheten og Livet. Sannheten bygger på ALLE Jesu roller, ikke bare 2-3 av dem.

Det du skal se på når du leter etter den sanne religionen er å se etter hvem som forkynner HELE Guds Råd, ikke bare noen deler av det som klør i øret (Apg.20:26). Mange liker nemlig at Jesus er Frelseren, men ikke fult så mange aksepterer Ham som Herre og Konge. Det du skal se etter er altså en gruppe som forkynner at den sanne Gud heter Jehova og tilsvarer Jesu Far (det vi lærte i går) og som tror, praktiserer og forkynner ALT hva Jesus sa, gjorde og lærte (Matt.28:18-20).

1 kommentar:

Anonym sa...

Frid till er och mera av himmel till våran liv intill med vardag och bygga liv till Herren och var välsignat idag igen men seger vind till ,att hjälpa oss framåt,tack med välsignelse ,keijo södertälje