søndag 11. januar 2015

Hva lever du egentlig for?

Vi har alle fått et liv her på jorden. Mange lever livene sine uten mål og mening. Det er som om de løper et løp, men løpingen foregår på en løpebane. De løper altså bare i ring uten egentlig å komme seg noe sted. De sløser bort masse krefter uten at det gir resultat.

Andre igjen lever for å tilfredsstille sjefens ordre. De lever for arbeidet, for organisasjonen, for konsernet. Mottoet deres er "Hovedsaken er at sjefen blir fornøyd". Når de skal dø kan de se tilbake på livet i en forvissning om at de har gjort et annet menneskes vilje. Noe så tragisk.

Det finnes noen som har ektefellen som sjef. De tenker også at hovedsaken er at "sjefen" blir fornøyd.  Disse er nesten sykelig opptatt av å ikke støte sin ektefelle og raderer ut sitt eget liv for å unngå konfrontasjoner. Vi har sett hva Jesus mener om dette (Matt.16:24, Matt.10:34-37).

Bibelen sier i 1.Peter 4:2 at vi skal: "leve for Guds vilje".

Så utrolig digg. Her har du fått oppskriften til et spennende, herlig og innholdsrikt liv. Ikke nok med det. Du gjør også Guds vilje (1.Joh.2:17).  Hver dag. Alltid. Hele tiden. Du LEVER for Guds vilje.

Kan du tenke deg et mer tilfredsstillende liv enn dette? Finn frem de verdiene du ønsker å satse på. Forstå hva Guds vilje er for livet ditt. Våg å satse. Praktiser verdier du setter høyt. Forandr livet ditt i dag. Bli en eventyrer! Du vil aldri angre på å gjøre Guds vilje...Aldri...

Lukas 11:28



Ingen kommentarer: