lørdag 17. januar 2015

Når stormene kommer og alt er vanskelig er Ordet et våpen

Alle har vi det tøft i nye og né. Alle opplever vi motstand. Alle møter vi livets stormer før eller siden. Jehova lar oss ikke vandre alene (Matt.28:20b). Han lar oss heller ikke være i livets strid uten våpen. Han elsker oss og bryr seg så mye om oss at han utruster oss til å takle alle de omstendighetene vi måtte oppleve. (1.Kor.10:13, 2.Tim.3:16-17)

Paulus sier at Guds Ord er et åndelig sverd (Ef.6:17). Når Guds Ord blir sådd ned i hjertet og sinn vil det spire opp og bære frukt i livet ditt. Du vil oppleve at Guds tanker tar over mye av den plassen andre negative tanker og holdninger hadde i hjerte og sinn. Du tenker mer og mer slik Gud tenker og ikke slik mennesker tenker.

Når Guds Ord finnes i deg og du virkelig har forstått det kan ordet brukes som et våpen mot åndelig motstand. Jesus møtte Satan i Matteus 4. Hva gjorde han når Satan fristet ham? Nettopp! Han siterte Guds Ord. "DET STÅR SKREVET...." lød de verbale slagene han sendte avgårde mot Fienden (Matt.4:4,7,10) 

Slik kan du også seire i livet. Du kan så Guds Ord i hjerte og sinn slik at Guds tanker erstatter menneskelige tanker. Du kan også høyt og tydelig sitere bibelvers når det åndelige mørke presser på. 

Bestem deg i dag for å svinge sverdet og knuse all motstand som vil hindre deg i å vandre med din Gud til 100%. Fyll deg med Ordet og bruk Ordet slik Jesus brukte det!

Ingen kommentarer: