søndag 18. januar 2015

Ting Tar Tid

Har du noen gang sett en bonde som sår poteter på mandag, sjekker om det har vokst frem nye poteter på tirsdag og slutter i yrket som bonde av ren frustrasjon fordi han ikke har fått den forventede potethøsten på onsdag? Selvsagt har du ikke det. Hvorfor? En bonde vet at Ting Tar Tid.

Forstår du også at Ting Tar Tid i livet ditt med Gud? Du må ikke bli frustrert når du ikke ser den veksten og forandringen du hadde forventet deg med en gang.

Jesus sier noe veldig viktig i Markus 4: "En mann kaster såkornet i jorden. Han sover om natten og står opp når det blir dag. Kornet spirer og vokser seg høyt. Akkurat hvordan det går til vet han ikke. AV SEG SELV BÆRER JORDEN LITT ETTER LITT FRUKT. Først strået. Så akset. Til slutt fullt korn i akset" (vers 27-28).

Når du nå snart skal starte på en ny uke kan du tenke på TTT (Ting Tar Tid). Bli ikke frustrert denne uken bare fordi du ikke ser at du blir istandsatt til alt godt verk over natten (2.Tim.3:16-17). Sett av god tid på morgningen for så-arbeidet ditt. Vit at Satan prøver å grave opp såkornet du har sådd. Du væter og beskytter ditt hjerte-jordsmonn ved at du mediterer grundig over hva du leser.

Do the work and you will enjoy the harvest.



Ingen kommentarer: