torsdag 27. mars 2014

Nyt Livet!

Du har fått verdens beste gave. Du har fått et liv. Livet er ikke nødvendig vis en dans på roser hvor alt er perfekt og hvor alt blir slik du vil. Like vel er livet det viktigste du har. Det er noe du bør ta vare på. Uten det, er alt bokstavelig talt mørkt.

Livet er en gave fra Gud. Hva du gjør med livet ditt er din gave tilbake til Gud. Derfor er det så viktig at du er smart og gjør det beste ut av det.

Det beste du kan gjøre med livet er å velge Jesus som Herre i livet. Jesus er eneste veien til Gud (Joh.14:6) og Han er vårt eksempel på hvordan livet kan leves til fullest (1.Pet.2:21) Å følge i Jesus fotspor vil alltid gjøre deg lykkelig (Lukas 11:28).

Gud har også gitt deg egenskaper i livet. Pass på at du bruker talentene du har fått. Ikke vær redd for å mislykkes. Ikke være redd for å bli mobbet. Våg å lev ut den du er på innsiden. Du blir lykkelig av å forvalte de gavene du har fått av Gud.

Mennesket fungerer best i flokk. Vi er uhelbredelige sosiale vesener. Våg å være med folk som du kanskje ikke har den aller beste kjemi med. Du vil fort finne ut at disse menneskene kan berike deg og du kan berike dem. Husk bare å ha venner som har Jehova som venn. Jehovas venner er alltid til å stole på og disse menneskene vil være lojale deg så lenge du er lojal Jehova.

Pass også på å nyt naturen. Du har fått alle sansene du har av Gud. Gud vil at du skal nyte smaker, lukter, syn og hørsel. Ta god tid i livet på å oppleve livet rundt deg. Les bøker. Hør på musikk. Nyt deilig mat og drikke. Gå tur i skog og mark. Gjør du det blir du harmonisk og tilfreds.

Begynn i dag: Nyt gaven du har fått av Gud. Nyt livet...


Ingen kommentarer: