fredag 13. juni 2014

Vet du hva som finnes i Kjuttaviga?

I Kaptein Sabeltanns Rike er det masse spennende. Vet du hva Kaptein Sabeltann er mest interessert i av alt det spennende som finnes der? Helt riktig, skatten i Kjuttaviga. I Kjuttaviga finnes det nemlig en skatt som Kaptein Sabeltann gjør alt han kan for å "slå kloa i".

Jesus lærte oss at "der hvor din skatt er, der vil også ditt hjerte være" (Matt.6:21).  Så sammenlignet han Guds Rikes Sannhetsskatt som en perle. En mann fant ut at en åker inneholdt denne perlen og solgte absolutt alt hva han eide for å få kjøpt denne åkeren og dermed fikk han "slått kloa i skatten".

Har du ditt Kjuttaviga? Hvor er din åker? Er hjertet ditt fullt og helt innstilt på å få tak i Guds Sannhets perle?


1 kommentar:

Anonym sa...

Vi må være villige til å forlate alt vi eier, til og med livet hvis prøvelsene krever det.

Åpenbaringen 14

9 En tredje engel fulgte efter, og han råbte: »De, der tilbeder uhyret og dets statue og tager imod dets mærke på panden eller på hånden, 10 vil få Guds vrede at føle i fuldt mål. De vil opleve en nådesløs straf, hvor de bliver pint i ild og svovl for øjnene af de hellige engle og Lammet. 11 Røgen fra deres pinested vil i al evighed stige op, og hverken dag eller nat vil der være nogen lindring for dem, der tilbeder uhyret og dets statue, og som tager imod dets mærke.

12 Men for alle dem, der tilhører Gud, dem, der holder fast ved hans befalinger og troen på Jesus, gælder det om at være udholdende.«

13 Så hørte jeg en stemme fra Himlen sige: »Skriv: ›Velsignede er alle de, der fra nu af dør i troen på deres Herre.‹ Ja, Ånden siger, at de vil få lov at hvile ud efter den hårde kamp, for deres gerninger taler deres sag.«