mandag 30. juni 2014

Latskapens store forbannelse

Er det mulig å sulte i hjel til tross for at man har mat? Man skulle ikke tro det. Like vel sier Bibelen "Den late stikker hånden i fatet, men får den ikke opp til munnen engang" (Ord.19:24, 2011 oversettelsen)

Jehova gir oss rikelig med sunn, sann og særdeles praktisk veiledning. Hos Jehovas folk bugner det over av "markfulle retter og søt vin".  Dersom vi tar den til oss og praktiserer den vil vi leve (5.Mosebok 30:19).

Like fullt er det mennesker som er som Judas Iskariot. Judas hørte Jesu undervisning i minst 3 år, men lot seg ikke forvandle. Hvorfor? Han var som personen i Ordspråkene 19:24. Til tross for verdens beste undervisning gadd han ikke "ta hånden opp til munnen for å spise".

Hva med deg? Lar du deg forvandle? Får hjertet ditt den nødvendige maten? Du har maten fremfor deg. Alt det du behøver å gjøre er å løfte hånden mot munnen å begynne å spise.

Mener du at du gidder? Bevis det for deg selv, for andre og for Gud ved at du setter av tid til å spise "hvert ord som utgår fra Jehovas munn" (Matt.4:4) så vil Ordet du spiser forvandle ditt hjerte og istandsette deg til alt godt verk 2.Tim.3:16-17.

Bon Appetit

Ingen kommentarer: