søndag 20. april 2014

En åndelig familie - bokstavelig talt

Når Jesus besvarte Peters spørsmål om hva som ville skje med dem som hadde: "Forlatt alt og fulgt deg", svarte han at de som hadde gjort dette ville få: "hundre foll nå i tiden av hus og brødre og søstre og mødre og barn" (Markus 10:28).

Dette viser seg å stemme. I kveld kom vi hjem fra enda et fantastisk koselig besøk fra noen i menigheten. Ikke nok med at besøket var kjempekoselig, men barna våre hadde også besøk. Noen hadde overnattingsbesøk her hjemme, mens andre var på en hytte et annet sted i Norge. Jeg synes det er noe hver eneste uke. Og godt er det...

For det er nemlig noe spesielt når man får være sammen med sin åndelige familie. Det å ha samme Gud (1.Kor.8:6). Samme Frelser (1.Tim.2:5). Samme Moral (1.Kor.6:9-11). Samme syn på Læresetninger (Ef.4:5) og deltar i samme Oppdrag (Matt.28:18) gjør at man får sterke vennskaps bånd. For ikke å snakke om de sterke åndelige båndene man får. Hvilken gigantisk velsignelse både voksne, ungdommer og barn får være med på!

Jehovas folk er sannelig en åndelig familie. En familie som tar seg av hverandre, heier på hverandre og støtter hverandre i tykt og tynt. I Jehovas familie opplever man at alle behov blir bemøtt og at man kan være sammen med noen som står med deg skulder til skulder både i og utenfor Menighetens aktiviteter.

Ingen kommentarer: