mandag 28. april 2014

Viktigheten med egen eiendom

Mange eier sitt eget hus. Det er slettes ikke så dumt. Det er nok lønnsomt på sikt. Det er derimot én eiendom som er enda viktigere å eie enn noe annet:

Salmisten sier:  "Jeg har gjort dine påminnelser til min eiendom" (Salme 119:111).

Det å gjøre Jehovas påminnelser til sin eiendom innebærer at man har gjort Hans Ord til sitt eget. Man har et eieforhold til Ordet. Har man et eieforhold til noe, tar man vare på det man eier, man behandler det seriøst og med en personlig integritet og pasjon. Det blir noe verdifult man har i livet.

Slik må vi nærme oss bibelen. Boken er ikke lukket eller vanskelig. Når vi åpner boken, setter over kaffen, sklir ned i go-stolen, ber en bønn til Jehova om at hans ånd skal veilede oss og gi oss "vårt åndelige dagelige brød"; har vi en grunn innstilling om å ta Ordet personlig og seriøst.Vi har en pasjon for innholdet og vi tar vare på det. Vi har gjort det til vår personlig eiendom. Det blir virkelig noe vi anser som verdifult i livet.

Har du ikke en egen eiendom? Vær som salmisten, nemlig snar til å skaffe deg et eierforohold til Hans verdifulle påminnelser.

Ingen kommentarer: