onsdag 9. april 2014

Hvordan svarer du en kelner?

Hva svarer du en kelner når han stiller deg spørsmålet: "Hva ønsker du å spise"? En ting er sikkert: Du svarer ikke "Mat". Hvorfor ikke? Jo, da vet du ikke hva du får og kelneren blir litt forvirret, ikke sant?

Bibelen lærer deg at du skal be til Gud. Matt.7:7 sier faktisk at "Be så skal du få". Men hvordan ber du? Ber du generelle bønner eller er du spesifikk?

På samme måte som du er spesifikk når du bestiller mat fra en kelner på en restaurant, skal du være spesifikk i dine bønner til Gud. Bibelen sier "Og denne tillit har vi til ham at uansett hva vi ber om i samsvar etter hans vilje, så hører hans oss. Og når vi vet at han hører oss hva vi enn ber om, vet vi at vi skal få de ting vi har bedt om, ettersom vi har bedt ham om dem" (1.Joh.5:14-15)

Husk at livet ditt kan bli kjempe spennende. Du kan nemlig risikere å få konkrete bønnesvar fra Gud. Kriteriet er at du ber konkrete og spesifikke bønner til Ham.

 Er du åpen for overnaturlige inngripen fra Gud? Be spesifikke bønner!

1 kommentar:

Lars Paul sa...

Hei! Selv om vi ikke er enig i alt. Så er jeg enig i dette. Husker godt første gang jeg leide leilighet i sammen med en kompis. Vi hadde ikke så mye penger, men hadde behov for et bord. Kompisen min var enkel i sin tro og bad: Kjære Gud. Eg vil bestille et bord av deg i x lengde og x bredde. (som var litt mindre enn vanlige bord) Den skal være den fargen og så skal det skal koste 250 kr. Deretter kjørte vi til Fretex. Og så at det ble akkurat slik :-)