lørdag 3. mai 2014

Gjør Gud noe for å redde menneskene?


Mange lurer fælt på om Gud gjør noe for å redde menneskene. Det gjør Han. Har du tenkt over følgende fakta?: 

Vakttårnet og Våkn Opp! deles ut hver eneste måned i tilsammen 90 millioner 742 tusen (94 742 000) eksemplarer verden over. Gang det med 12 og så ser du hvor mange familier som regelmessig får skriftlig bibelundervisning hvert eneste år. 

Når vi deler ut over 90 millioner undervisningsblad GRATIS hver enste måned og samtidig tenker over at bladene deles ut på over 212 språk, er det altså ikke vanskelig å se at Gud virkelig prøver å komme i kontakt med menneskene. Dette fakta styrkes betraktelig når vi vet at tilbudet om gratis bibelkurs blir tilbudt personlig på folks egen dør hver eneste dag. 



Når man i tillegg vet at nettsiden www.jw.org nå er tilgjengelig på over 600 språk og at Vitnenes egen hus til hus forkynnelse som i fjor globalt sett utgjorde 1 milliard 841 millioner 180 tusen 235 timer (1841180235), ja da vet man at Gud virkelig ønsker å nå alle. Det ver vel knapt en eneste husstand her på planeten som ikke er blitt besøkt av et av Jehovas Vitner. 

Men er det noen som responderer? Ja, heldig vis! I 2012 var det 730 som ble døpt hver eneste dag. Det er 30 personer i timen. 2014 var det enda flere. Responsen på Guds redningsplan er heldigvis stor. 

Så gjør Gud noe for å redde menneskene? Fakta tilsier det. Hver eneste dag oppsøker Guds folk mennesker av ulik nasjonalitet, ulik religion, ulik seksuell legning, ulikt språk og filosofier. Hver eneste dag blir folk tilbudt bibelstudier og forklaringer på deres åndelige spørsmål. Hver eneste dag blir forlikelsens tjeneste utøvd over hele jorden. Og hver eneste dag finnes det mennsker på jorden som takker Gud fordi han har gjort noe for å redde dem. 

 Er du delaktig i dette unike og livsviktige arbeidet? 

Ingen kommentarer: