lørdag 26. juli 2014

Johannes 6:57

Det er fortsatt et mysterium for oss at lærde mennesker tror på en treenig Gud. Argumentene står jo i kø for det motsatte synet, mens treenighetslæren må ty til gresk filosofi og ikke-bibelske argument for å forsvare sin tro. Satan har fått en hel "kristenhet" til å tro at Gud er 3 personer, mens han selvfølgelig bare er 1. Dermed har Satan fått flotte mennesker til å dyrke feil Gud. (2.Mos.20:3).

Spørsmål til de som vedkjenner seg at den 3-enige Gud alltid har eksistert, aldri bytter form ei heller  kommer til å dø kan være:

1)Jesus oppgav sitt liv for oss (1.Joh.3:16). Hva skjedde med den 3-enige Guden i de 3 dager og de 3 nettene Jesus Kristus var død? Fantes det da bare en 2-enig Gud?

2)Hva skjedde med den 3-enige Guden i de 9 månedene Jesus var inne i Marias livmor? Var det bare en 2-enig Gud som styrte Kosmos disse månedene?

3)Dersom "Ingen har sett Gud" (1.Joh.4:12) og folk beviselig har sett Jesus, hva sier dette oss om hvem Jesus Kristus er?

I dag leste jeg Johannes 6:57. Her sier Jesus noe som slår enda en spiker ned i treenighetslærens kiste.  Der sto det:"Jeg lever på grunn av Faderen". Med andre ord er det slik at Jesus var avhengig av Gud Fader for i det hele tatt å eksistere.

Siden Faderen er den som er årsaken til Sønnens eksistens kan ikke Sønnen være like fult ut Gud som Faderen. Gud er nemlig pr.definisjon ikke avhengig av andre for å eksistere.

Treenigheten er altså en falsk versjon av Gud og de som dyrker en treenig Gud gjør seg derfor skyldig avgudsdyrkelse.

Ingen kommentarer: