lørdag 19. juli 2014

Tros lydighetens velsignelser.

Folk skal igjen se forskjell på en som vandrer med Gud og en som ikke gjør det. (Malaki 3:18) Det er et fantastisk løfte. Jehova selv uttaler at ”disse som frykter mitt navn, de er mine”. Det er altså slik at man igjen kan se klart og tydelig hvilket folk som tilhører Jehova. Jehova selv har valgt å være deres Gud og de har derfor blitt hans spesielle eiendom (3:17).

Men hva med dommen vi leste om i gårsdagens andakt? Vil Jehovas spesielle eiendom overleve denne? Malaki 4:2-3 gir oss svaret: ”Over dere som frykter mitt Navn skal rettferdighetens sol i sannhet stråle frem, med legedom i sine vinger, og dere kommer til å gå ut og stampe i bakken som gjøkalver. Dere skal visselig trå de onde ned, for de skal bli som støv under deres fotsåler på den dagen jeg griper inn”.

Tenk for et løfte! De som valgte å ikke forakte Guds Navn, men isteden valgte å vise det respekt ved å bruke det, ære det, snakke om det og leve etter hva dette Navnet krevde, de skal arve jorden (Salme 37:29). De får leve evig på en rettferdig ny jord (2.Peter 3:13). De får smake at legedommen er under Guds vinger.

Åpenbaringen 21:4 beskriver denne tilstanden slik: ”Og han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne, og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg eller skrik eller smerte skal være mer. De ting som var før er forsvunnet”.


Tenk på den dagen….Tenk når vi står der alle…Da vil vi se på hverandre med gledes tårer i øynene og konstatere smilende med en visshet i hjertet at det var verdt det ALT sammen…

Ingen kommentarer: