torsdag 17. juli 2014

Jehova følger nøøøøøøøøøøye med

Så er det altså slik at Kristus Jesus har lutret sitt folk (Malaki 3:1-4). Han har renset dem og luket bort falske læresetninger, falske apostler, feilaktige praktiseringer og urette agendaer (Matt.13:36-43). De som vil, ser altså enda en gang forskjell på ugress og hvete (Malaki 3:18). Vi ser altså klart forskjell på Sann og Falsk kristendom.  Alt dette er gjort i vår tid, slik Jesus sa, altså under avslutningen på denne tidsalder (Matt.13:39)

Det interessante er at Malaki 3:16 forteller videre at: ”På den tid talte de som frykter Jehova med hverandre, enhver med sin neste og hele tiden gav Jehova akt og lyttet. Og det begynte å bli skrevet en minnebok fremfor ham, for dem som frykter Jehova, og for dem som tenker på hans navn”.

Er du og jeg med i denne minneboken? Tenker vi på Hans Navn? Forstår vi hva det vil si å tenke på Navnet ?(2:2,7-8). Går det inn på oss at den sanne religion er gjenopprettet? Tar vi konsekvensen av at ugresset finnes? Handler vi på vår tro? Er vi takknemlige for hveten? Forstår vi at Den Sanne Tilbedelse har blitt en nasjon?  (Malaki 3:12, Matt.21:43, Daniel 2:44, 7:18, Joh.18:36-37)

Dersom vi gir akt. Dersom vi våger å ta standpunkt. Dersom vi lar kjærligheten til Jesus og Jehova vinne over menneskefrykt, ja da sier vers 17 og 18: ”Disse (altså disse som det snakkes om i vers 16) skal visselig bli mine, har hærstyrkenes Jehova sagt…Og jeg skal vise medynk med dem, like som en mann viser medynk med sin sønn som tjener ham. Og dere skal igjen ser forskjell på en rettferdig og en ond, på en som tjener Gud og på en som ikke tjener ham”.

Det er det som er privilegiet av å være et av Jehovas Vitner. Jehova følger nøye med og støtter enhver som er ett med Ham i sitt hjerte (2.Krøn.16:9a). Vil du være med å få Guds velsignelse?


Ingen kommentarer: