fredag 25. juli 2014

Norge og terror

Så kom da, for første gang i historien, Kongeriket Norge ut med en kunngjøring til alle Rikets medborgere: "Norge har fått en konkret, men uspesifisert trussel om terror. Vær på vakt!"

I følge PST er det ekstreme islamister som vil landet vi bor i noe ondt.

Dette er interessant. For på den ene side ønsker Islam å vinne oss nordmenn til sin Gud, Allah. På den andre siden ønsker de å drepe alle de som ikke tror på Allah. Dersom man selv, som troende muslim, dør i "Jihad" (Hellig krig eller Hellig anstrengelse) får man i tillegg en direkte billett til det islamske Paradis mens den vantro som dør, vil gå direkte til et brennende helvete. Islam er sort - hvitt.

Islam er også en av de 5 store verdensreligionene (Buddhismen, Jødedommen, Kristendommen og Hinduismen er de 4 andre). Det er derfor vel verdt å sjekke ut om Islam faktisk er den sanne religion. Hvordan gjør vi så det?

Vel, Jesus Kristus sa noe smart for ca 2000 år siden. Han sa:"På fruktene skal vi kjenne igjen treet" (Matt.7:15-20). Det var et godt råd. Det Jesus mente var at en produkt-beskrivelse eller en produkts- bruksanvisning skal lede til et konkret produkt - et konkret resultat. For eksempel; sier bruksanvisningen: "dersom du bygger etter denne oppskriften, ja da vil du få et modellfly som kan lette, fly og lande" - så er det nettopp dette du forventer deg. Du regner med å se at det modellflyet du bygger letter, flyr og lander. Vi kan si at treet kjennes på frukten!

I vårt tilfelle lokker Islam med at de kan gi oss den sanne Guden og at dersom vi underkaster oss denne gudens vilje og opplæring vil vi får fred, ro, orden og evig liv. For å finne ut om dette er sant, bør vi i følge Jesus altså sjekke om frukten stemmer med treet. Vi må se om det Islam lover oss holder mål.

La oss sjekke. Vi vet at Gud er kjærlighet (1.Joh.4:8). Vi vet at han er rettferdig, rik på barmhjertighet og full av empati. Jesus sier til og med at Han elsker sine fiender (Matt.5:44-45, Joh.3:16,Rom.5:10). Bibelens Gud er en ordens Gud og det hersker ingen splittelser hos hans folk (2.Kor.13:11 og 1.Kor.1.10) Han torturerer heller ikke sine fiender i et helvete. De bare dør (Matt.10:28, Rom.6:23)

Når vi sjekker opp resultatet av den muslimske religionen med det vi vet om Gud, samstemmer ikke bruksanvisningen med resultatet. Resultatet av Islam blir hat, terror og konflikt, mens det å følge Bibelens Gud blir  kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, trofasthet, mildhet, godhet, saktmodighet og selvdisiplin (Galaterne 5:22-23)

I sum tror vi at radikal Islam gjør klokt i å ikke angripe Norge dersom de vil ha tilhengere. Det er nemlig på frukten man kjenner igjen treet. Det er derfor vi er så stolte av å være Jehovas Vitner...


Ingen kommentarer: