søndag 6. juli 2014

Remi Høydahl, Skjærgårdsgospel,Joakim Lundqvist, Kai A Johanesen, Per Arne Dahl, Ulf Ekman, Joel Halldorf, Joel Osteen, Biskop Helga Byfuglien, Jens Garnfeldt, Emanuel Minos, osv...

Disse få utvalgte menneskene i artikkelens tittel er bare valgt vilkårlig ut fra dagens aviser. Fellesnevneren er at disse kaller hverandre for "Søsken i Herren". Men er de lært av Jesus? Viser det de sier at de har hørt på Guds Sønn? Viser det de sier at de har Sannheten? Les 1.Kor.4:6 før du fortsetter.

1. "Det er tid for å praktisere det man tror og bekjenner til det norske folk" Biskop Per Arne Dahl.
Spørsmål til Per Arne: De sanne disiplene gjør alltid dette (Jak.1:22). Hvorfor er tiden inne nå?  Dersom man ikke har gjort dette frem til nå, kan man da kalle seg Kristi Sanne Menighet?

2. "En sann test på vår teologi er om den produserer kjærlighet til de vi er uenige i" Kai A Johansen pastor i Sørlandskirken.
Spørsmål til Kai: Selvsagt skal vi elske alle. Også fienden. Men dine uttalelser viser mellom linjene at  også de vi er uenige i er brødre og søstre. Er dette bibelsk? 1.Kor.1:10, Ef.4:4-6, Joh.17:17. De som er opplært av Jesus har selvfølgelig det samme synet på ALLE ting." A" kan ikke være "ikke-A" samtidig. Dine uttalelser viser at du ikke forstår hva ordet SANNHET betyr, du er mer human etiker enn Bibelsk i dine uttalelser. Husk at Sannheten ikke er relativ. Les: Matt.22:16, Gal.1:6-10

3. "Maria er enhetens mor" - Joel Halldorf. Teologiprofessor med Pinsebakgrunn.
Spørsmål til Joel: Hvor står dette i Bibelen? Du sprer jo ubibelsk lære og gjør deg skyldig til villfarelse til tross for at du er professor. Du går ut over Ordets lære.

4. "Den katolske kirke har den fulle fylden av Guds Sannhet" Ulf Ekman
Spørsmål til Ulf: At du mener dette må vi jo respektere. Men du må vise det ut i fra Skriftene for at vi skal tro det! Hvor står det om Skjærsild, bønn til døde, Paven som den personen alle skal underordne seg?

5. "Gud vil at vi skal vasse i penger slik at vi kan fullføre Guds plan for våre liv" Joel Osteen
Spørsmål til Joel: Har du tenkt på at du klør folk i øret? Har du tenkt på at du er en Life-Coacher og ikke bibel-lærer? Har du tenkt på at det du sier ikke stemmer med Bibelen? 1.Tim.6:10

6. "Homoseksuelle skal selvfølgelig ha rett til å vies i kirken" Biskop Helga Byfuglien.
Spørsmål til Helga: Først av alt så vil vi takke deg for at du gjør forskjellen mellom Jehovas Vitner og  Statskirken enda større. En annen ting: Hvordan analyserer du 1.Kor.6:9-11?

7. "Gud vil at 10 personer her inne skal gi meg 10 000" Pastor Jens Garnfeldt.
Spørsmål til Jens: Hvordan kan du ha mage til å manipulere mennesker som vil Jesus og Gud på en slik måte? Du skor deg på ikke-reflekterende mennesker. Fy skam! Har du lest 1.Peter 5:1-3?

8. "TV Visjon Norge er Guds vekkelsesredskap i endens tid" Emanuel Minos
Kjære Emanuel Minos. Vi har lest mange av dine bøker og vært på mange av dine møter. Du har nok et hjerte som ønsker vekkelse, men gjør du dette med deg selv i sentrum? Som vi alle vet har en rekke av dine profetier ikke slått inn og når du først ikke godkjente Ekman, men så godkjente Ekman etter at du fikk tale i Ekmans menighet, Livets Ord, ja da viste du hva du egentlig hadde i hjertet. At Jesus har fortalt deg at TV Visjon Norge er et vekkelsesredskap, er ikke sant. Tv Visjon Norge sprer villfarelse, falsk lære og tar penger fra folket.

9. "Joda, Skjærsilden, Avlat og Bønn om hjelp til avdøde hellige, gjelder fortsatt" Pave Frans.
Kjære Pave Frans. På grunn av deg og Ekman kjøpte vi den Katolske Katekisme. Skjærsild, Avlat og Brønn til døde helgener står gjerne i Katekismen, men hvor står dette i Bibelen? Martin Luther kalte deg Anti-Krist. Denne titlen er nok ikke så uriktig.

10.  "Døds Metall bandet Extol spiller på Skjærgårdsgsospel. De spilte på seg øresus og behøvde en hvile fra skrike-hyling sangene" Dagen.no
Kjære Skjærgårdsgospel og Extol. Motivene deres er nok 100% rette. Men har dere tenkt på at Åndens frukt er "Kjærlighet, glede, fred, mildhet etc" (Gal.5). Når man hører på slik musikk ETTER at man har vært i bønn (Matt.6:6) merker man at det kræsjer på innsiden. Gir fredens Gud øresus?

11. "Jesus har ledet Ulf Ekman til den katolske kirke. Det må vi bare respektere" Joakim Lundqvist, Pastor i Livets Ord, Uppsala. Det samme mener Pastor i Troens Ord, Remi Høydahl
Spørmål til Joakim og Remi: Dersom Jesus har ledet Ulf Ekman til å tro på Skjærsild og bønn til Maria, hvordan kan han lede dere til IKKE å tro på Skjærsild og bønn til Maria?

Som Jehovas Vitner styrker Babylon Den store, all falsk religions mor (Åp.17:5), vår tro. Ved å lese "kristne aviser" er vi knapt i behov av å studere Bibelen selv. Ved å lese hva Kristenheten sier, gjør, står for, lærer og ikke minst praktiserer  VET  vi  at Jehovas Vinter er den sanne religionen og at alle andre sikkert har en tro på Jesus, men de praktiserer sannelig ikke det han lærer (Jak.2:26).

Det alvorlige er at Jesus sier: "Dersom dere skal være mine venner må dere gjøre det jeg befaler dere" (Joh.14:15, Joh.15:14). Vi kan med full sikkerhet påstå at disse ikke gjør dette (Matt.7:15-18). Selvsagt er disse flotte, fine og tvers igjennom herlige mennesker. Men det de lærer og praktiserer er ikke Bibelsk. Altså kan de UMULIG være de sanne tilbederene Jesus snakket om i Joh.4:23-24.

Tar du konsekvensen av Jesu lære om at på fruktene skal treet kjennes...?????


6 kommentarer:

Anonym sa...

åp 12:17 ...har det arbeid å vitne om Jesus.

http://new-world-government.blogspot.no/

Anonym sa...

Hei,

interessant det du sier om penger og at tv visjon norge tar penger ifra folk. Trodde liksom det at man gav frivelig utifra et villig hjerte, og uten tvang, fordi Gud elsker en glad giver. Hvorfor sier du at noen tar noe ifra andre? Jeg ville aldri gitt ifra meg penger til noen hvis jeg opplevde at de ble tatt ifra meg.

Mener du at visjon norge bruker pengene på seg selv, og ikke bruker penger på å spre ordet, og gir penger til fattige i øst europa. Har du bevis for dette? Hadde vært fint om du kunne gi noe bevis på økononisk fnusk/lureri.

Det er sant at jo mer du gir, desto større blir din lønn. Lukas 12:33-34.

Selg det dere eier, og gi pengene til de fattige. Skaff dere punger som ikke slites ut, og en uforgjengelig skatt i himmelen, hvor tyver ikke kommer til, og møll ikke ødelegger. For hvor din skatt er, der vil også ditt hjerte være.

Grådighet og stor velstand hører ofte sammen, og fører til kriminalitet. Jakob 4.1-2.

Kan ikke se at det er noe kriminelt i Tv visjon norge.

Men jeg er enig at grunnlaget for lykke og tilfredshet ikke bare er penger og velstand. Filliperne 4: 12-13.

Gud ber oss jo også om å gi tiende og pengegaver til han. da må vi jo tro det som Gud sier, og ha tro for at pengene går til Guds rike og ikke til kriminelle predikanter som vil manipulere oss. Malaki 3:8-10:

kan et menneske røve noe ifra Gud? For dere bedrar meg, men spør likevel. "Hva har vi røvet ifra deg?" Tienden og avgiftene. forbannelse hviler over dere som bedrar meg, det gjelder hele folket. Bring hele tienden inn til forådshuset, så det kan finnes mat i mitt hus, og prøv meg på denne måten, sier Herren, Allhærs Gud. Da skal jeg åpne himmelens luker og øse over dere velsignelse i rikt mål.

Disiplene sa...

Hei Anonym.

Gud elsker en glad giver. Du har helt rett i dette, men når giveren blir forespeilet feile premisser for selve givingen, blir dette manipulasjon.

Du kan lese mer om dette i her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/visjon-norge-under-lupen/

http://www.vl.no/mobile/troogkirke/kristen-tv-kanal-meldte-om-krise-i-oppgangstider-1.85499

Når det gjelder 10ende så GAV Gud Jødene påbud om å gi den. En kristen er ikke bundet til Moseloven (Ef.2:15, Rom.10:4, Rom.7:6)

Alt godt ønskes deg

Anonym sa...

Hadde ikke trodd at du ville synke så dypt,som å dra opp noe grums ifra internett. Vi begge hvet at internett er full av løgn og dritt. Har du hatt en personlig erfaring selv av å bli manipulert,så hadde saken vært en annen.Ellers kunne du spart deg for slike uttalelser. I dette tilfellet virker du selv manipulerende.

Disiplene sa...

Hei Anonym.

Internett inneholder masse usannheter. Det sant og visst.

Vi må sjekke ut om det artiklene sier, stemmer.

Nå har jeg faktisk 23 års erfaring med den slags manipulasjon, så ja, jeg har en personlig erfaring på dette feltet.

Dessverre…

Men du, hva synes du om artikkelen ellers? Artikkelen handlet jo ikke om kristne TV kanaler…

Anonym sa...

Interessant det du nevner mht. egne erfaringer med slik manipulasjon..over 23 år. Mener du det er vanlig i slike sammenhenger at folk blir lurt til å gi penger under bortimot utilbørlig press?

Har allers notert meg at slike predikanter ofte tjener bra på sin "virksomhet"...til tross for bibelens advarsler om ikke å gjøre Guds ord til forretning.
Hanevold f.eks oppgis i en av linkene til å ha en skattbar inntekt på 1,75 mill kroner....langt mer enn mennesker med god utdannelse i ansvarsfulle heltidsstillinger...
Er det kynisk lureri?