lørdag 6. desember 2014

Det integrerte menneske

"Dere er ikke en del av verden lik som jeg ikke er en del av verden" (Joh.17:16)

"Vennskap med verden er fiendskap mot Gud. Den som vil være verdens venn gjør seg selv til Guds fiende" (Jak.4:4)

"Skikk dere ikke lik med denne verden" (Rom.12:2)

"Hvis dere var en del av verden ville verden ha elsket dere, men fordi dere ikke er en del av verden, men jeg har utvalgt dere fra verden, derfor hater verden dere" (Joh.15:19)

"De er i verden..men jeg har gitt dem ditt ord, men verden har hatet dem fordi de ikke er en del av verden, like som jeg ikke er en del av verden" (Joh.17:11,14)

På det siste punktet i det mandatet den norske stat har gitt Skolesystemet skiller Jehovas kristne vitner seg ut. De kommer aldri til å bli integrerte i dette systemet. De ønsker heller ikke å bli det. Ikke før. Ikke nå. Ikke i fremtiden.

Apg 17:6-7 er en passende beskrivelse av disse vitnene for Jehova. Teksten lyder: "Disse menneskene som vender opp ned på den bebodde jord har kommet hit. Alle handler de stikk i strid Keiserens bud idet de hevder at det er en annen, en som heter Jesus, HAN er Konge.

Jehovas Vitner er en nasjon. De har allerede en Konge. De har allerede juridiske lover, de har allerede en regjering, de har allerede et utdanningssystem, de har allerede en velferdsstat som fungerer fra vugge til grav. Dette paradiset bytter de ikke bort for noe. Dette paradiset vil aldri bli integrert med det nest beste. Dette paradiset vil bestå til evig tid, mens alt annet kommer til å bli knust en gang for all tid (Daniel 2:44)

Ingen kommentarer: