onsdag 24. desember 2014

I dag var det Midnattsmesse fra Roma

Vi forsøker å få med oss Midnattsmessen fra Roma. Det blir vanskeligere og vanskeligere for oss hvert år. Hvorfor gjør vi det da? Vel, det er muligens siste gangen i år, men frem til nå har vi synes det er ok å følge med på hva 1,2 milliarder synes er en helt fantastisk opplevelse. Vi forsøker å sette oss litt inn i det de sier, mener og lærer. Det er bra for felttjenesten...

For noen måneder siden kjøpte vi den Romersk Katolske Katekisme og studerte alle læresetningene deres. (Jo - den var laaaaaang...). Det var trist lesing. Selv familiemedlemmer som er aktive i andre kirkesamfunn nektet å tro hva de leste...

På grunnlag av den og Pavens tale i dag kan vi trygt slå fast at katolikkene behøver hjelp. De behøver all den hjelp de kan få til å forstå Bibelens lære og Bibelens praksis. Bare det sløret de la over Guds Navn ved å si at HALLELUJA var et hebraisk ord som betydde Lovet Være Gud, noe det altså ikke gjør, er tragisk. HALLEUJA betyr jo ikke Lovet Være Gud, men Lovet Være Jehova.

Men 3 ting var rett. Kommentatoren fortalte at Røkelse først ble brukt på 300 tallet og at de første kristne kristne anså røkelse som hedensk og derfor ikke brukte dette på møtene.  Hvorfor nå den katolske kirke brukte røkelse var han ikke helt sikker på...

Den andre tingen som var rett var at han fortalte at de første kristne ikke feiret fødselsdag og at Jesu fødselsdag ikke ble feiret av de første kristne, men at det først mange år sendere ble feiret martyrenes dødsdag og etter hvert da også deres fødselsdager, innbefattet Jesu fødselsdag.

Den tredje tingen som ble anerkjent var at den første julen ble innført ca 350-360 e.kr og at Kirken valgte den 25 desember som Jesu fødsel av den enkle anledning at Solguden Mithra hadde sin fødselsdag på denne dagen. Med andre ord er Den Katolske Kirke helt klar over hva de gjør.

Åpenbaringen 17:5 forteller at Babylon Den Store er "mor til skjøgene og styggedommen på jorden".Om dette er sant, hvilket det er, er ikke Den Katolske Kirke noe å flirte med. Hun er en styggedom man må løpe ut av så fort som overhode mulig. (Åp.18:4). Med sin besmittelse i lære og livsstil perverterer hun alle de som tar sin tilfykt til henne eller tror på noen av hennes falske doktriner.

Treenigheten er jo én av de viktigste læresetninger denne Hore har produsert. Ved denne har hun fått milliarder av oppriktige mennesker til å dyrke en avgud. Hvor ondt er ikke det? (2.Mos.20:3)

Ikke noe å gjøre på julekvelden? Gå inn på NRK.no Søk opp "Hellige Penger" og se hva Vatikanet gjør med sin rikdom.

Ingen kommentarer: