søndag 14. desember 2014

Hva er oddsen?

Englene hjelper til i forkynnelsesarbeidet. Det er i hvert fall garantert. Bibelen snakker om at vi kan gå i ferdiglagte gjerninger (Ef.2:10). Det er en fryd å være delaktig i dette samarbeidet.

Hva tenker jeg på?  Jo, nå skal du høre: En ikke-kristen familie bor et godt stykke nord for Trondheim. De bestemmer seg til å dra på ferie til et sydligere strøk. Isteden for å dra fra nærmeste eller nest nærmeste eller tredje nærmeste flyplass, står de heller opp nesten et døgn i forveien, kjører ekstremt langt og ankommer en helt annen flyplass såvidt i tid til å rekke det sydgående flyet.

Det viser seg at familien har blitt kontaktet av Jehovas Vitner. De tar regelmessig i mot bladene og noen vitner har til og med feriert med dem. Konen i familien har til og med fått guidet tur på Betel og vært med på et stevne.

Flyturen varer 5 timer og 20 minutter. Hvem er det som sitter på setet ved siden av denne familien? Joda....helt riktig gjettet....det er meg....

For å gjøre en lang historie kort fikk vi drøftet bibelske spørsmål i 4 timer. Både Vakttårnet og Våkn Opp for desember ble tatt i mot med glede og lest ferdig og løfte ble gitt om å kontakte Jehovas Vitner i det de lander igjen på norsk jord.

Hva er oddsen for det?

Ingen kommentarer: