onsdag 24. desember 2014

Fri, Modig og Het

Tenk deg at du sitter på eksamen. Du har bare ett spørsmål igjen. Svarer du rett på dette får du bestått. Spørsmålet stilles. Du registrerer det, men i det du skal svare bare sovner du fra alt sammen. Resultatet ble at du ikke fikk bestått. Du må gå skoleåret på nytt. Alt fordi du ikke benyttet sjansen mens den var der.

Eller du spiller fotball i klubb. Dere har kommet til finalen. Det er 2-2 og dommeren viser at det blir straffespark konkurranse. Alle har scoret. Det er din tur til å ta straffen. Du er kaptein. Vært den beste på laget i hele år. Nå kan du avgjøre alt. I det du går frem for å ta straffen får du nerver. Du nekter å ta straffen selv om du vet at dette kan du. Reserven Jølle kommer frem for å ta straffen isteden for deg. Jølle er egentlig den blinde maskoten. Han har trebein. Jølle bommer. Dere tapte. Alt fordi du ikke benyttet sjansen mens den var der.

Jehovas Vitner har sannheten. Du vet mer enn de fleste. Du har studert. Du har den medisinen folk desperat behøver for å bli fri. Du kjenner Gud. Du kjenner Jesus. Du blir ledet av Guds ånd. Du vet sannheten om døden, helvetet, moralen. Du kan alt om Guds hensikt med jorden, de 2 delte stridsspørsmålene og Guds Rikes inngripen i Harmageddon. Like fullt vitner du ikke når du har muligheten. Tar ikke sjansen når den kommer. Du vet du burde, men ikke i dag...mulig neste gang...

Bibelen sier i Hebreerne 10:35: "Kast IKKE bort deres frimodighet. Den har STOR lønn"

Du...ikke tap kampen bare fordi du lot sjansen gå fra deg. Ikke la mennesker bli plaget av Satan bare fordi du ikke helt tør å hjelpe. Bibelen forteller at når du blir fylt av Guds Ånd blir vi frimodige. Frimodighet er Guds medisin til deg slik at du neste gang benytter deg av de mulighetene du får.

Gud vil at du skal være FRI. Han vil at du skal være MODIG og han vil at du skal være HET. Guds Ånd hjelper deg med det (Apg.1:8)

Ingen kommentarer: