torsdag 11. desember 2014

En sædcelles førtste bragd

Mennesker tenker ofte nedsettende om seg selv. De sliter med selvfølelsen. Visse prøver så godt de kan og ønsker å føle seg som verdifulle, men livets realiteter forkynner for dem at de ikke alltid duger. Uansett hvordan man vrir og vrenger på det er det MEG SELV og MINE NEDERLAG som står i sentrum for argumentasjonen deres.

Men visste du at livet ditt startet med at du som sædcelle vant et løpt med millioner av andre?  Det var du og ingen andre som kom først.  Det første du gjorde i livet var å vinne. Gratulerer!

Jehovas plan er at du alltid skal være en vinner.

I sin geniale visdom har han forstått at du ikke alltid er den beste. Egentlig er du bare støv (Salme 103:14) Av den grunn har han gjort noe smart. Han har plassert deg i Ham som ER den beste. Slik vil du like vel vinne seier!

Bibelen sier : "Gud være takk som ALLTID lar oss vinne seier i Kristus Jesus" . 2.Kor.2:14.  - 1988 oversettelsen.

Husk at kristenlivet ikke leves alene. Du er plassert i Kristus (1.Kor.1:30). Kristus lever i deg (Gal.2:20). Det er derfor du må ha et rett fokus. Du må ha en rett identitet. Du lever ikke selv. Det handler ikke om hva du kan eller ikke kan. Det handler om at du lever i forening med Kristus Jesus!

Det første du gjorde var å vinne. Etter at du ble en troende har du aldri sluttet med nettopp det...

Takk Gud for at han for alltid har plasserte oss på det vinnende laget...

Ingen kommentarer: