mandag 22. desember 2014

I desember kjøper vi julegaver for over 50 milliarder bare på kort

I går så vi at nordmenn stjeler julegaver for 364 millioner bare i desember. I dag fortalte NRK at vi kjøper julegaver for over 50 milliarder. Dette er bare på kort. I tillegg kommer julegaver betalt blant annet med cash.

Vi greier ikke helt å forklare hvor mye 50 milliarder norske kroner er, men i følge World Food Program koster det 20 milliarder norske kroner å mette SAMTLIGE sultne skolebarn i verden et helt år. I så fall har vi 30 milliarder til overs.

Hva gjør vi med 30 milliarder etter at SAMTLIGE sultne skolebarn er mettet?

Meslinger dreper 15 barn i timen. UNICEF sier at en vaksine koster 2 kroner.  Bruker vi 1 milliard kroner på dette,  reddes 500 millioner barn og vi sitter fortsatt igjen med 29 milliarder.

Hva skal vi gjøre for 29 milliarder etter at vi har stilt sulten på alle barna og redde de fra malariadøden?

Hva med å gi de skolegang? Sabone.no sier at for 4 kroner dagen kan du gi ett barn en skolegang. Med en kjapp overslagsregning er det ca 1500,- i mnd. Dvs at dersom vi bruker 20 milliarder ville vi ha hjulpet 1 million 333 tusen 333 barn i å få utdanning.

Når vi har mettet samtlige barn, vaksinert barna og gitt de skolegang har vi 9 milliarder igjen og det bare av de pengene vi kjøper julegaver for på kredittkort i Norge under desember måned.

Hva skal vi gjøre for noe spennende med 9 milliarder?

Jehova hater urettferdighet. Når Jehovas Vitner tar avstand fra julen er det ikke fordi vi er sære. Det er fordi vi forstår hvilke urettferdige krefter som står bak djevelskapen...

1.Joh.3:8-10

Ingen kommentarer: