mandag 18. februar 2008

17. Februar ”Guds kjærlighet gir legedom til ånd, sjel og kropp”

Jesus elsker deg så høyt at Han ønsker at du alltid skal være ved god helse, både fysisk og psykisk. I går så vi at Jesus vil helbrede på tross av at vi ikke greier å leve opp til bud, krav og regler. I den nye pakt er alt grunnlagt på Hans kjærlighet imot oss – ikke våre prestasjoner imot Ham.

Det er på dette grunnlag Han ikke vil at vi skal bekymre oss. I Matt 6:25-26 sier Jesus ”Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal ete og hva dere skal drikke, heller ikke for legemet, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten, og legemet mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen! Ikke sår de, ikke høster de, ikke samler de i hus, men deres Far i himmelen gir dem føde. Er ikke dere langt mer verd enn de?”.

Det å hvile i Jesu kjærlighet gjør at vi kan unngå psykosomatiske sykdommer. Vi kan hvile i det faktum at Han er med oss på en praktisk måte. Han bryr seg om akkurat DEG slik at DU slipper å leve livet fullt av bekymring og frykt.

Fil 4:6-7 oppmuntrer oss og sier: ”Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus”.

Gud er en Gud som bryr seg. Ikke bare om åndelige ting, men om HELE deg. Gud er en Gud som kan helbrede, gjøre mirakler og snu dine negative omstendigheter til positive. Gud er en Gud som bryr seg så mye om deg, at Han ønsker å se deg frisk til ånd, sjel og kropp.

Disiplene

Ingen kommentarer: